понедельник, 28 мая 2018 г.

: Футбольні фани заспівали "Happy birthday" українській столиці: відео

На день Києва, а йому 27 травня виповнилось 1536 років, на вулицях чисто. До Дня міста у центрі влаштували концерт. А вболівальники, які ще не повернулися додому, перетворили його на продовження футбольного свята.

В центрі міста киян та гостей вітають класичною та етномузикою. Людей на Хрещатику доволі багато. Підспівують, танцюють, насолоджуються святом.

Та не всі хто відзначає День міста знають скільки йому років. "Ну 112, ой 1512 – 1536, може", – приблизно так звучали відповіді. Однак, і про футбольне свято у тематичній фан-зоні не забувають. Його тут навіть більше. На облаштованому полі продовжують змагатися дитячі команди. Не відстають і любителі.

В центрі не бракує і фанів "Реалу" і "Ліверпуля". І якщо в день фіналу британці фанатіли вдесятеро гучніше за конкурентів, то 27 травня – все навпаки. Однак, враження від столиці позитивні у всіх.

У Києві мені подобається все, люди дуже привітні, місто чудове. Нам подобається Київ, дуже красиво тут! Ми любимо цю країну! І котлету по-київськи! А ще пиво, дівчат, погоду, музику, культуру, вашу гостинність. Нам все подобається!,
– розповіли футбольні фани і заспівали "Happy birthday" українській столиці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий